073-02 62 614

Referenser

Referenser

Ett urval av mina referenser

Jag har förmånen att få träffa många olika typer av företag och personligheter.
Här får ni några tankar från några av mina kunder.


Björn Johansson
Moelven Skog

”Helena ser till att leverera resultat. Hon gör det genom att få med andra genom engagemang, drivkraft och passion för uppgiften. Hon är en grymt bra moderator som skapar energi och fart under ett event. Med sin charm så kan hon uttrycka de flesta sanningar och komma undan med det…”


Marie Werngren Höglund
Affärs it

”Helena är en välbehövlig energiinjektion för vilket företag som helst! Hon tillför en stor dos motivation och energi, samtidigt som hon inte är rädd för tala klarspråk och sätta fingret på det som behöver förbättras. Hon drar sig heller inte för att kavla upp ärmarna och bokstavligen visa säljarna hur det går till. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och kommer definitivt att anlita henne igen.”


Jonas Gustafsson
Metodicum

”Helena är glad, livfull och engagerad vilket  alltid skapar energi och kraft, dessutom är hon mycket duktig på det hon gör. Detta gör att vi gärna samarbetar med henne”


Peter Besterman
Besterman

”Helena jobbar som projektledare och partneransvarig för Sunne Jaktmässa.

Det är inspirerande och lärorikt att jobba tillsammans med Helena och känner att vi är ett bra team för detta och kommande projekt. Vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans.”


Vesa Kalenius
Kalenius

”Helena är en mycket glad och utåtriktad person med många goda egenskaper.

Hon har förmågan att stimulera omgivningen med en kraft som få besitter. Hon har en mycket god analytisk förmåga, som behövs  för att kunna utveckla personer och företag.

När Helena åtar sig en uppgift, gör hon det med ett enormt stort engagemang, som alltid leder till ett gott resultat.

En mycket god egenskap hon besitter är hennes sätt att uttrycka sig. Det görs alltid utan omsvep, vilket leder till hög effektivitet.”


Georg Möller
Dömle Herrgård

”Vi på Dömle Herrgård är mer än nöjda med den insats Helena gjorde för oss under 2014, vårt fokus är numera helt i linje med hennes kloka förslag! Tack vare den kommunikationsplan och en aktivitetsplan som Helena såg till kom på plats var helt avgörande för att vi skulle kunna välja och välja bort vart våra investeringar i tid och pengar gav störst utväxling och bästa lönsamhet.”


Magnus Glavmo
Thermia/Danfoss

”Helena har varit en avgörande katalysator och utmanat oss att göra saker som vi vet att vi behöver utveckla men inte vetat hur vi skall göra det. Helena har guidat oss genom processen, varit den så välbehövliga lots som vi sökt. Vi hade inte lyckats göra detta själva. Helena har knutit ihop säcken åt oss, påvisat hur allt hänger samman samtidigt som hon sett till att vi har samtal och dialog om saker som är avgörande för att vi skall utvecklas och bli än mer lönsamma och välmående.”


Magnus Jansson
Woodlite

”Helena ifrågasätter ständigt på ett kompetent sätt och ser till att marknadsfrågorna håller en hög profil på dagordningen.

Helena bidrar till en positiv dynamik i styrelsearbetet.”


Fredrik Östlin
off2off AB

”Som affärsrådgivare är Helena engagerad, drivande, målmedveten, tydlig och direkt! Helena fick mig att inse att nyföretagande är precis som elitidrott: Inga resultat utan hårt arbete!”


Anders Kästel
Consalus

”Helena har varit en katalysator och bidragit med kontakter och nyttiga tips inom främst försäljning”


Anna Ociansson
Noboxsolutions

”Helena väcker lust att ringa kalla samtal, att åka på det där mötet som tidigare varit ett orosmoln, att verkligen njuta av rollen som säljare. För mig har det inneburit en tydlig riktning uppåt att ha henne som coach. Är du nere vid dagens start är det garanterat en sprudlande målinriktad säljare inom dig efter att du har träffat wiktelius AB.”


Anne & Bengt
BolagsBolaget AB

”Hon kom som ett yrväder och syresatte vår styrelse med sin kompetens, sin inspiration och sin livsglädje. Med sin befriande rättframhet och obändiga energi ser hon till att det blir mycket skratt och mycket verkstad. Helena svävar högt uppe i det blå och står med bägge fötterna på jorden – hon är helt enkelt ett privilegium!”


Johan Engberg
IF Göta Karlstad

”Genom sitt brinnande engagemang och sin utvecklingslust har hon varit en positiv injektion i föreningens styrelse. Tack vare sin bakgrund som löpare har Helena också bidragit i frågor som rört de aktivas vardag och utmaningarna med att kombinera en elitsatsning i friidrott med en inkomstbringande syssla.”